Vacatures in De Badde

Vrijwilligers zijn welkom !
In De Badde zijn een groot aantal vrijwilligers aan de slag om er samen een bloeiend wijkcentrum van te maken.
Maar er is altijd ruimte voor meer vrijwilligers.
Op dit moment gaat het met name om de volgende vacatures:

Medewerker buurttuin
Op het plein achter De Badde ligt een buurttuin. Met de groenten en fruit die de buurttuin oplevert, wordt in de keuken van De Badde gekookt.
Heb je groene vingers, dan is de buurttuin iets voor jou! Samen met een of meer andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het zaaien, stekken, schoffelen en oogsten .

Beheerder
De Badde is per week ca. 70 uur geopend voor activiteiten. Een team van beheerders is verantwoordelijk voor het beheer: openen en sluiten van het gebouw, ontvangen van bezoekers, koffie schenken, schoonmaken. Je werkt twee of meer dagdelen per week

Medewerker van de huiskamer “Het Wijkgeluk”
Op maandagmiddag is de huiskamer “Het Wijkgeluk” geopend: een gezellige middag met creatieve en andere leuke activiteiten. Vind je het leuk om , samen met andere vrijwilligers, activiteiten te organiseren of gastheer/gastvrouw te zijn. Dat is dit iets voor jou!

Heb je belangstelling voor een van deze vacatures ?
Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@centrumdebadde.nl. Binnen een dag nemen we dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

1 gedachte op “Vacatures in De Badde

  1. Louis van Kelckhoven (Dagblad van het Noorden) zou (ook naar aanleiding van het winnen van de provinciale vrijwilligersprijs) graag eens het bestuur interviewen over het waarom van het winnen van de prijs, de toekomstplannen en zo een beeld geven van de activiteiten bij De Badde t.b.v. een artikel in de krant. 06-51 49 49 29,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *